fbpx

Bæredygtighed

Hos Lakridskompagniet har vi taget et lokalt syn på bæredygtighed. En af de største syndere, hvad angår CO2-udslip, er transport af råvarer. Derfor bruger vi mange råvarer fra omegnen.

Her er blot nogle af vores samarbejdspartnere:

Lehnsgaard olie

Vi bruger koldpresset rapskimolie fra den bornholmske producent Lehnsgaard. Deres olie er lavet af råvarer fra de bornholmske marker, så det bliver ikke meget mere lokalt end det.

Buchwald’s Espresso

I vores variant med kaffe har vi slået os sammen med vores yndlingslokale risteri, nemlig Buchwald’s kafferisteri i Rønne.

Bønnen er en lysristet espresso-bønne fra farmen Vale do Sol i Brasilien. Smagen er meget intens med noter af lys chokolade og nødder.

Kort sagt er denne kaffebønne førstevalget for ægte kaffeentusiaster.

Wild Distillery Lakrids Vodka

Vores lakridsvodka er lavet i samarbejde med det lokale premiumdestilleri “Wild Distillery”. Vi er meget stolte af vores samarbejde med dem, da de deler mange af vores værdier, nemlig kvalitetsprodukter, som man kan mærke, der er blevet hygget om.

Emballage

Vores emballage er designet til at være så genanvendelig som muligt.

Plastikbøtten er lavet af RPET, hvilket betyder, at plastikken, bøtterne er lavet af, er genanvendt plastik. Udover dette er lågene lavet af aluminium, som er et af de nemmeste materialer at genanvende, når det kommer til fødevarer.

Dokumentation for dette kan anmodes via følgende e-mail:

info@lakridskompagniet.dk

da_DKDanish